verze pro tisk

Skladování potravin v kuchyni a prostírání na jídelní stůl

11. květen 2011

V kuchyni by kromě základního vybavení, tedy kuchyňské linky, sporáku, nádobí na vaření, kuchyňské nože apod. neměly chybět ani další kuchyňské potřeby, které zjednodušují uchovávání potravin.

Velkou část potravin je nutné uschovat v chladničce, případně využijeme mrazničku. Je však také dost potravin, které není potřeba skladovat v chladu, ale bude nutné pro ně připravit jiné místo, nejlépe suché tak, aby tyto potraviny vydržely v co nejlepším stavu po dlouhou dobu.

Dózy na potraviny Tescoma

Typickým příkladem je pečivo. To je potřeba ukládat na suché místo. Pokud je jen „hodíme“ do skříňky v kuchyňské lince v sáčku, pak rohlíky, housky či chléb velice rychle ztvrdnou a například právě chléb je už po dni prakticky nepoživatelný, neboť oschne okorá. Právě kvůli pečivu je dobré si pořídit dózy na potraviny, které dokáží výborným způsobem uchránit potraviny před osycháním a ztvrdnutím. Vhodné jsou například dózy na potraviny Tescoma, které jsou určeny nejen pro skladování potravin typu pečiva, ale dají se do nich umístit zelenina, ovoce a další jídlo.

Je dobré si do kuchyně pořídit pěkné prostírání

U společnosti Tescoma, která je předním výrobcem kuchyňských potřeb, se dají pořídit nejen například kuchyňské nože, nádobí či dózy na potraviny, ale v jejích obchodech naleznete také i stylové prostírání s různými motivy a barvami. Zakoupit tak můžeme podložky pod sklenice a celé sety prostírání. Kvalitní prostírání je základem dobré kultury stolování. Ne každý si na něm potrpí, jí-li sám či jen s rodinou, vždy bychom si však měli na prostírání dát velmi záležet, pokud si do domu či bytu pozveme přátele a známé. Špatné prostírání může způsobit značný trapas a ovlivnit tak průběh celé večeře.

Nákup kuchyňských potřeb Tescoma

Kuchyňské potřeby Tescoma jsou k dostání v kamenných obchodech i v internetovém eshopu. Naleznete zde prakticky všechny produkty a výrobky, které mají co do činění s kuchyní, vařením, skladováním potravin a stolováním.

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

gHhwzIEA

čtvrtek, 13. listopad 2014
19:19

Hola Kako, siempre digo que incfomarif3n y conocimiento son dos conceptos similares pero muy diferentes. No me gusta dar consejos a personas adultas,ja,ja,ja pero creo que tu madre--con todos mis respetos y sin acritud alguna--no te ha aconsejado bien ante el consumo de helados.Recuerdo cuando me operaron de las amedgdalas y gracias a los benditos y deliciosos helados mantecados, me recupere9 muy re1pido disfrutando al mismo tiempo de un saludable placer culinario.Los helados son muy nutritivos--vuestra merced ya lo sabe-- ased que mi recomendacif3n es que poquito a poco te vayas familiarizando con sus variados y sabrosos sabores dejando de lado posibles prejuicios e incfomariones no correctas que condicionan muchas veces nuestro comportamiento ante diversas y variadas circunstancias.Tambie9n mi madre me incorporaba un poquito de aceite de oliva templado en el interior de los oeddos--pre1ctica muy frecuente en muchas familias--cuando me doledan-- que9 mal lo he pasado de nif1o con el dolor de oeddos!-- y ya sabes que esta pre1ctica este1 totalmente prohibida o desaconsejada.En fin querida amiga y compaf1era de camino entre fogones, que obras son amores y no "buenas razones" y te invito a disfrutar de los saludables helados.Eres una artista con la ce1mara y pones mucho carif1o en la preparacif3n de todos tus platos, te envidio por el tiempo disponible que acreditas ante nosotros ofrecie9ndonos cosas tan ricas y apetitosas.Un beso kako y enhorabuena por compartir.


posted by: gHhwzIEA (nmxtgtq9m(a)outlook.com) [Odpovědět]