verze pro tisk

Titanové nádobí pro amatéry i profesionály

20. listopad 2011

Titanové nádobí je propagované mnoha známými kuchaři. Již to by pro vás mělo být zárukou kvality. Pokud nevěříte, tak si pusťte váš oblíbený pořad o vaření a zjistíte, že titanové nádobí je číslo jedna.

Nádobí pokryté vrstvičkou titanu se může chlubit mnoha vylepšeními. Tím hlavním a zcela zásadním je nepřilnavost povrchu. Nemusíte se obávat, že se vám váš oblíbený pokrm připeče. V tomto ohledu můžeme vlastnosti přirovnat ke známému teflonu (titan je ale ještě o něco lepší).

Hlavní výhody titanového nádobí

Titanové nádobí je dobrý pomocník na přípravu chutných jídel. Vzhledem k vynikajícím tepelným vlastnostem se jídlo uvaří mnohem rychleji. Kvůli tomu nedochází ke ztrátě vitamínů ani k načuchnutí. Jídlo je tak mnohem chutnější a hlavně zdravější. Titanové pánve se postarají o to, aby vám chutnalo i zdravé jídlo.

Navíc vám titanové nádobí ušetří energii a tím i peníze. Velmi dobré tepelné vlastnosti vám umožní vypnout vařič až o několik minut dříve. Jedná se jen o malou úsporu, ale při každodenním používání a využívání této vlastnosti je již rozdíl markantní.

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!