
Titanové nádobí pro amatéry i profesionály
20. listopad 2011Titanové nádobí je propagované mnoha známými kuchaři. Již to by pro vás mělo být zárukou kvality. Pokud nevěříte, tak si pusťte váš oblíbený pořad o vaření a zjistíte, že titanové nádobí je číslo jedna.
Nádobí pokryté vrstvičkou titanu se může chlubit mnoha vylepšeními. Tím hlavním a zcela zásadním je nepřilnavost povrchu. Nemusíte se obávat, že se vám váš oblíbený pokrm připeče. V tomto ohledu můžeme vlastnosti přirovnat ke známému teflonu (titan je ale ještě o něco lepší).
Hlavní výhody titanového nádobí
Titanové nádobí je dobrý pomocník na přípravu chutných jídel. Vzhledem k vynikajícím tepelným vlastnostem se jídlo uvaří mnohem rychleji. Kvůli tomu nedochází ke ztrátě vitamínů ani k načuchnutí. Jídlo je tak mnohem chutnější a hlavně zdravější. Titanové pánve se postarají o to, aby vám chutnalo i zdravé jídlo.
Navíc vám titanové nádobí ušetří energii a tím i peníze. Velmi dobré tepelné vlastnosti vám umožní vypnout vařič až o několik minut dříve. Jedná se jen o malou úsporu, ale při každodenním používání a využívání této vlastnosti je již rozdíl markantní.
[Nahoru ↑]
Hodnocení
Vložit komentář
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!
Co u nás hledáte?
barva do obýváku barvy do kuchyně barvy do ložnice barvy do obyvaku jakou barvu do kuchyně jakou barvu do ložnice jakou barvu do obyváku tchibo oblečení uprava okolí bazénu