verze pro tisk

Titanové nádobí do kuchyně

9. listopad 2011

Mezi hlavní kuchyňské potřeby patří nádobí. Při vaření je důležité používat kvalitní nádobí, v němž se potraviny nepřipalují a vznikají tak chutná a zdravá jídla. Novinkou mezi tímto druhem kuchyňských potřeb je titanové nádobí.

Zdravé vaření v titanovém nádobí

Titanové nádobí je velmi praktickým pomocníkem do domácnosti. Používáním titanového nádobí se dají vytvořit skutečně lahodné pokrmy, které jsou zdravé. Používáme-li titanové pánve či hrnce, není třeba přidávat příliš mnoho tuku. Lidé, kteří tak chtějí připravit dietní jídla s minimem tuku, toto nádobí velmi ocení. Tím, že titanové nádobí má zcela nepřilnavý povrch, je úprava pokrmů snadná. Povrch je zároveň vyroben tak, aby bylo maximálně rovnoměrně rozprostřeno teplo po celém dně, tudíž jídlo se upravuje rychleji.

Titanové nádobí je vysoce odolné

Titanové nádobí má ještě jednu zásadní výhodu. I při častém používání nám vydrží po dlouhá léta, neboť jeho povrch je navržen tak, aby byl odolný vůči poškrábání či jinému poškození. Při vaření v titanové pánvi můžeme s naprostým klidem používat i kovové obracečky či lžíce, aniž by došlo k poškození povrchu tak, jak to známe například u teflonového nádobí.

Titanové hrnce a pánve si jistě brzy najdou cestu do mnoha domácnosti a kuchyní.

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!